Infózár

Tablettákkal helyettesítené a kormány a pedagógusokat?

Nem, nem helyettesítené tablettákkal a pedagógusokat. Legalábbis egyelőre biztosan nem. Leginkább valószínűleg semmivel sem helyettesíti őket. De sajnos arról sem fogsz értesülni, ha mégis ez történne, mivel jártál már ugyan az oldalunkon, de még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre. Márpedig fontos elmondani, nagyon nehéz dolgunk van, ha el akarjuk hozzád juttatni a híreket:

a társadalmi ügyekkel kapcsolatos tartalmak, linkek elérése szélsőségesen korlátozott lett a közösségi médiában: ezért nem feltétlen találkozol lényeges cikkekkel.

Csak úgy jutunk el hozzád, ha hirdetünk – ehhez azonban nincs elegendő forrásunk (ha tudsz erre a célra adakozni, azt ezen a linken teheted meg). Sajnos, nem vagyunk egy Megafon, sem egy Matthias Corvinus Collegium (MCC), sem közpénzmilliárdok, sem a Szerencsejáték Zrt. nem állnak mögöttünk.

Azaz nem marad más, mint hogy kéthetente, tíznaponta egy-egy hírlevélben értesítsünk a híreinkről. Hiszen sajnos ennél hajmeresztőbb ötletekkel is találkozunk gyakran (hallottál például arról a friss hírről, hogy a fent említett, MCC nevű, közpénz-ezermilliárdokkal kitömött magánalapítvány középiskolás programjában való részvételért mostantól több felvételi pont jár majd, mint amennyit egy nyelvvizsgáért kapna egy diák?)

Ehhez azonban fel kellene iratkoznod a hírlevelünkre!

Ha nem iratkozol fel, sajnos, lemaradsz – és nem csak te maradsz le, hanem nélküled mindenki. Légy szíves, tegyél meg ennyit, és iratkozz fel a fenti hírlevélre – hogy nem tolakodó formában, de összefoglalhassuk neked a lényeget.

Köszönjük!