Boldog

Ilyen volt 2023 a Szabad Vonalzón!

Május közepén indult a Szabad Vonalzó, a Tanítanék oktatással, társadalommal foglalkozó portálja. Fél év rövid idő. Mégis, rengeteg helyre eljutottunk, csodálatos ügyekkel, emberekkel, aktivistákkal találkoztunk, részt vehettünk egy sor zseniális akcióban. És írtunk több, mint száz cikket, forgattunk vagy hatvan videót!

Köszönjük elsősorban a Tanítanék csapatának, hogy működhetünk: a szavon.hu oldalait sok csodálatos ember hajtja tőlük, sok munkával — nélkülük nem lenne Szabad a Vonalzó! Köszönjük azoknak a pedagógusoknak, diákoknak, szülőknek, szakszervezeti képviselőknek, akikkel együtt dolgozhattunk ez alatt a fél év alatt.

A legfontosabb tényező ugyanakkor Te vagy, kedves olvasó. Nélküled nincs társadalmi változás, csak veled létezhet szabad oktatás, demokrácia, átlátható állam, esélyegyenlőség. Csak Te tudsz egy szabad, élhető országot teremteni. Éppen ezért kívánunk neked mindannyian

kellemes ünnepeket, és egy sokkal jobb, eredményesebb és optimistább 2024-es évet!

Az alábbi, rövid, ünnepi videót azokról az eseményekről ollóztuk össze, ahol ott lehettünk Veletek.

(ÉS ha már erre jársz: ugye nem felejtettél el feliratkozni a hírlevelünkre — alul megteheted — és bekövetted a Facebook-oldalunkat is?)

A Szabad Vonalzó csapata most pihenni megy. Persze, nem teljesen leszünk távol – egy-két izgalmasabb válogatást kínálunk majd az idei évről a szünet alatt is. Találkozunk január 9-én!

2024-ben se maradj le! Iratkozz fel a hírlevelünkre, itt: