Sorakozó

Neked mennyibe kerül a nyári táboroztatás?

Sokan beszélnek róla, hogy menyire elszabadultak az árak – és ez a nyárra is komoly hatással van. Az, hogy hol van a gyerek a nyári szünidőben, ha épp nincs egy nagymama, nagypapa a közelben, egyáltalán nem mindegy: még annak a gyereknek sem jó otthon, bezárva töltenie a szünidőt, aki tökéletesen jól elboldogul önmagában, amíg szülei dolgoznak.

Arra, hogy a gyerek tartalmasan töltse a nyarat, élményeket szerezzen, kikapcsolódjon, évtizedeken keresztül a nyári tábor volt az egyik fő megoldás. A nyári táborozással kapcsolatban viszont sok minden megváltozott: míg az állam feladatainak nagy részét kiszervezte egy baráti egyházi vezető érdekeltségébe tartozó alapítványnak, az intézmények ma már egyre kevésbé engedhetik meg maguknak a nyári táborok szervezését. Ennek megfelelően egyre több magán szervezésű tábor veszi át ezt a szerepet.

No de mennyibe kerül egy gyerek táboroztatása?

Mennyit szakít ki a nyári családi költségvetésből, hogy a gyerek, a gyerekek táboroznak? Melyik megyében drágább a táborozás? Ki szervezi elsősorban a táborokat?

Ha van gyereked, és megy idén táborba, légy szíves, töltsd ki az alábbi felmérést!

A felmérés kitöltéséhez görgetni is kell – ezt a jobb oldalon található gördítősáv segítségével teheted meg. A felmérés teljesen anonim, nem gyűjtünk email-címeket. A kérdőív legvégén csak akkor add meg az elérhetőségedet, ha esetleg van kedved és mondanivalód, tapasztalatod ahhoz, hogy nyilatkozz egy olyan cikkben, ami a nyári táborokról szól. Ezeket az email-címeket csak erre használjuk majd.

Azt szeretnénk, ha a megadott adatok segítségével egy aránylag megbízható képet kapnánk a helyzetről. Ezért kérünk, te is terjeszd ezt a kérdőívet!

Nem jutunk el hozzád – mert nincsenek millióink a FB-posztokra. Ezért iratkozz fel a hírlevelünkre, most, itt: