Lássunk tisztán!

Felmérés: hány százalék a Te „várható” béremelésed mértéke?

Ha közoktatásban dolgozol, érint a státuszváltás, és ha te is kaptál szeptember 15-éig aláírandó tájékoztatást, akkor töltsd ki ezt a kérdőívet!

Az elmúlt napokban rengeteg visszajelzést kaptunk arról, hogy a tájékoztatókban „megajánlott” „várható” (szándékos az idézőjel – aki nem értené, annak részletek itt) béremelésük mértéke nem érte el eddigi bruttó bérük 10 százalékát. Márpedig ezt a béremelést komoly propagandaágyúzással ígérte meg a kormány, a szakszervezetek követeléseit visszautasítva.

Légy szíves, töltsd ki ezt az anonim felmérést, ha érint téged a kérdés! Ha érint, ha nem, arra is megkérünk, hogy továbbítsd ezt a kérdőívet azoknak, akiket érinthet. Lássunk tisztán!

ERRE A LINKRE KATTINTVA IRATKOZZ FEL A SZAVON HÍRLEVELÉRE, HOGY ÉRTESÍTHESSÜNK A FELMÉRÉS EREDMÉNYÉRŐL, NO ÉS HETENTE MÁS ANYAGAINKRÓL IS!

Bár még nem jelezte senki, hogy összekavarodott volna, de arra at esetre, ha valakinek kérdéses lenne, hogy melyik sort kell nézni, akkor:

Erről van szó
Nem erről van szó

Tehát nem a kinevezésmódosítást mérjük fel, de ha azt megkaptad (van, aki még nem), akkor értelemszerűen az azzal (ugye, július 1-től) növelt összeg lesz a „jelenlegi” bér, amihez képest számolni kell a „várható havi illetménybe” foglalt növekedést.

Friss cikkünk a témában: